Zdroj: https://turek.savana-hosting.cz/mojeokoli/system/index.php?a=166  •  Vydáno: 29.9.2011 16:24  •  Autor: Turek

Trika z akcí

Za poslední rok jsem byl na
mnoha akcích a z mnoha jsem
si přinesl triko na památku.

Za poslední rok už mám sedm trik. Je to pěkná památka na akci. Někdy si člověk za triko řádně připlatí, jindy dostane zdarma v ceně startovného. Trikem hlásam do světa, baví mě tenhle styl zábavy a akcí. Nebyl jsi náhodou tam, nemůžem hodit o průběhu, vydařenosti akcí řeč?



Některé trika jsou opravdu povedené, jiné z funkčního materiálu. Takže je člověk opravdu veme i mezi lidi. Některé hlavně ty vizuálně slabší mám na nošení doma či do práce. Velká nevýhoda všech těch trik je, že teď už nějakou dobu nekupuji trika v obchodech. Protože bych je nevynosil. A hlavně letošní móda u košil a to pastelové barvy, mě poprvé přivedla k nákupu košil. Ale zpět k trikám, dle mého je to skvělá příležitost budovat si povědomí o akci, ale chce to kreativní nápady, aby triko neskončilo jen na dně komínku s triky ve skříni. Protože konkurence nespí. Chápu že hlavní náplní organizátorů je udělat super akci. Ale určitě máte ve svém okolí i lidi které baví grafika, design.

PS: mě vždy štve když si třeba v Kauflandu zaplatím za tašku a dostanu jejich s nápisy. Já nechci platit za to abych nosil jejich reklamu.